Favicon of akkp.gov.al Akkp.gov.al Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave

Visit Site

About akkp.gov.al


Good news, the domain name hasn't registered yet. TLD (Top level domain) of the domain name is gov.al and SLD (Second level domain) length equals to 4.. It's seems appropriate for SEO and human-memorability. Domain name choosing is important to maximize search engine-referred traffic.

We haven't dedected registrant information. For further raw whois information please take a look at the Whois section.

It has a alexarank of 1424051.

akkp.gov.al's A record assigned to . if you want to see such as Name Server, CNAME, MX etc. please look at the DNS section. More akkp.gov.al DNS information may be found in

Last Reload: 12 days ago

Country: Albania (AL)
Meta Title: Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave

Server Location


Geo IP provides you such as latitude, longitude and ISP (Internet Service Provider) etc. informations. Our GeoIP service found where is host akkp.gov.al . Currently, hosted in Albania and its service provider is .

Latitude: 41
Longitude: 20
Timezone: Europe/Tirane
Country: Albania (AL)

Heading Analysis


Kallëzime penale : Tjetërsim prone
Komiteti i Ministrave vlerëson skemën e re të kompensimit të pronave
Ligji i ri për pronat, Ministri Manjani merr pjesë në Komisionin e Ligjeve
AKKP: Kallzim penal për 13 persona për tjetërsim prone
Marrëveshje ndërinstitucionale bashkëpunimi.Fund vjedhjes së pronës me falsifikime
Kryeministri Rama:"Nuk ka amnesti për pronën e grabitur"
Intervista për Ora News Qato zbulon misionin e qeverisë: Strasburgu të kthejë dosjet e “Pronave”, të gjykohen këtu
Prezantimi i projekt ligjit "Per trajtimin e prones dhe perfundimin e procesit te kompensimit te prones"
Pronat, reformë radikale për të kthyer të drejtën
Prezantohet për konsultim projektligji “Për trajtimin e pronës dhe përfundimin e procesit të kompensimit të pronave”
Drejt zgjidhjes perfundimtare te ceshtjes se prones
Ministri Naço diskuton mbi projektligjin për 'Për kthimin dhe kompensimin e pronës'
Seanca konsultimi me ekspertët e KiE
Intervistë e Drejtoreshës Sonila Qato (pjesa e parë)
Intervistë e Drejtoreshës Sonila Qato (pjesa e dytë)
Qato: Të vendosur të zgjidhim përfundimisht cështjen e kthimit dhe kompensimit të pronave
Drejtoresha e AKKP: Të krijojmë një frymë të re bashkëpunimi ndërinstitucional
Marrëveshje midis dy institucioneve
Për subjektet
Web Mail
Portali e-albania
Harta e Vlerës 2013
Lidhje me institucione
Tryeza për reformën
Prezantimi i regjistrit
Takimi me KiE
Vizita e Ministrit
Na kontaktoni
Shtylla e reformës së re
Pronat, reformë radikale për të kthyer të drejtën
Njoftim për shtyp 29/12/2015
Njoftim per shtyp 04/12/2015
Njoftim për shtyp 04/12/2015
Lista e Objekteve të fondit fizik nëntor 2015
Urdhër Nr.258 30/10/2015

Whois Information


Whois is a protocol that is access to registering information. You can reach when the website was registered, when it will be expire, what is contact details of the site with the following informations. In a nutshell, it includes these informations;

 • Its name servers are;

HTTP Header Analysis


HTTP Header information is a part of HTTP protocol that a user's browser sends to called Apache/2.2.15 (CentOS) containing the details of what the browser wants and will accept back from the web server.

Status-Code: 200
Response Time: 3217
Connection close
Transfer-Encoding chunked
Date sat, 30 jan 2016 13:02:38 GMT
Content-Type text/html; charset=utf-8
Server Apache/2.2.15 (CentOS)
X-Powered-By PHP/5.4.6
X-Logged-In False
P3P CP="NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM"
Cache-Control no-cache
Pragma no-cache
Set-Cookie f81692c1d66251205a6693572219aeb9=ac958ea8c8c537b9283311fb52a8dff4; path=/
Go to top

Mistakes


The following list shows you to spelling mistakes possible of the internet users for the website searched akkp.gov.al.

 • www.kkp.gov.al
 • www.aakkp.gov.al
 • www.wkkp.gov.al
 • www.wakkp.gov.al
 • www.awkkp.gov.al
 • www.zkkp.gov.al
 • www.zakkp.gov.al
 • www.azkkp.gov.al
 • www.skkp.gov.al
 • www.sakkp.gov.al
 • www.askkp.gov.al
 • www.qkkp.gov.al
 • www.qakkp.gov.al
 • www.aqkkp.gov.al
 • www.akp.gov.al
 • www.akkkp.gov.al
 • www.aikp.gov.al
 • www.aikkp.gov.al
 • www.akikp.gov.al
 • www.a,kp.gov.al
 • www.a,kkp.gov.al
 • www.ak,kp.gov.al
 • www.ankp.gov.al
 • www.ankkp.gov.al
 • www.aknkp.gov.al
 • www.alkp.gov.al
 • www.alkkp.gov.al
 • www.aklkp.gov.al
 • www.aokp.gov.al
 • www.aokkp.gov.al
 • www.akokp.gov.al
 • www.ajkp.gov.al
 • www.ajkkp.gov.al
 • www.akjkp.gov.al
 • www.amkp.gov.al
 • www.amkkp.gov.al
 • www.akmkp.gov.al
 • www.kakp.gov.al
 • www.akp.gov.al
 • www.akkkp.gov.al
 • www.akip.gov.al
 • www.akikp.gov.al
 • www.akkip.gov.al
 • www.ak,p.gov.al
 • www.ak,kp.gov.al
 • www.akk,p.gov.al
 • www.aknp.gov.al
 • www.aknkp.gov.al
 • www.akknp.gov.al
 • www.aklp.gov.al
 • www.aklkp.gov.al
 • www.akklp.gov.al
 • www.akop.gov.al
 • www.akokp.gov.al
 • www.akkop.gov.al
 • www.akjp.gov.al
 • www.akjkp.gov.al
 • www.akkjp.gov.al
 • www.akmp.gov.al
 • www.akmkp.gov.al
 • www.akkmp.gov.al
 • www.akkp.gov.al
 • www.akk.gov.al
 • www.akkpp.gov.al
 • www.akkl.gov.al
 • www.akklp.gov.al
 • www.akkpl.gov.al
 • www.akk-.gov.al
 • www.akk-p.gov.al
 • www.akkp-.gov.al
 • www.akk:.gov.al
 • www.akk:p.gov.al
 • www.akkp:.gov.al
 • www.akk0.gov.al
 • www.akk0p.gov.al
 • www.akkp0.gov.al
 • www.akko.gov.al
 • www.akkop.gov.al
 • www.akkpo.gov.al
 • www.akpk.gov.al
 • www.akkpgov.al
 • www.akkp..gov.al
 • www.akkp/gov.al
 • www.akkp/.gov.al
 • www.akkp./gov.al
 • www.akkpngov.al
 • www.akkpn.gov.al
 • www.akkp.ngov.al
 • www.akkp;gov.al
 • www.akkp;.gov.al
 • www.akkp.;gov.al
 • www.akkplgov.al
 • www.akkpl.gov.al
 • www.akkp.lgov.al
 • www.akkp gov.al
 • www.akkp .gov.al
 • www.akkp. gov.al
 • www.akkp,gov.al
 • www.akkp,.gov.al
 • www.akkp.,gov.al
 • www.akkpmgov.al
 • www.akkpm.gov.al
 • www.akkp.mgov.al
 • www.akk.pgov.al
 • www.akkp.ov.al
 • www.akkp.ggov.al
 • www.akkp.yov.al
 • www.akkp.ygov.al
 • www.akkp.gyov.al
 • www.akkp.rov.al
 • www.akkp.rgov.al
 • www.akkp.grov.al
 • www.akkp.hov.al
 • www.akkp.hgov.al
 • www.akkp.ghov.al
 • www.akkp.fov.al
 • www.akkp.fgov.al
 • www.akkp.gfov.al
 • www.akkp.tov.al
 • www.akkp.tgov.al
 • www.akkp.gtov.al
 • www.akkp.vov.al
 • www.akkp.vgov.al
 • www.akkp.gvov.al
 • www.akkp.bov.al
 • www.akkp.bgov.al
 • www.akkp.gbov.al
 • www.akkpg.ov.al
 • www.akkp.gv.al
 • www.akkp.goov.al
 • www.akkp.gpv.al
 • www.akkp.gpov.al
 • www.akkp.gopv.al
 • www.akkp.giv.al
 • www.akkp.giov.al
 • www.akkp.goiv.al
 • www.akkp.gkv.al
 • www.akkp.gkov.al
 • www.akkp.gokv.al
 • www.akkp.glv.al
 • www.akkp.glov.al
 • www.akkp.golv.al
 • www.akkp.g0v.al
 • www.akkp.g0ov.al
 • www.akkp.go0v.al
 • www.akkp.g:v.al
 • www.akkp.g:ov.al
 • www.akkp.go:v.al
 • www.akkp.g9v.al
 • www.akkp.g9ov.al
 • www.akkp.go9v.al
 • www.akkp.ogv.al
 • www.akkp.go.al
 • www.akkp.govv.al
 • www.akkp.goh.al
 • www.akkp.gohv.al
 • www.akkp.govh.al
 • www.akkp.goc.al
 • www.akkp.gocv.al
 • www.akkp.govc.al
 • www.akkp.go .al
 • www.akkp.go v.al
 • www.akkp.gov .al
 • www.akkp.gob.al
 • www.akkp.gobv.al
 • www.akkp.govb.al
 • www.akkp.gof.al
 • www.akkp.gofv.al
 • www.akkp.govf.al
 • www.akkp.gog.al
 • www.akkp.gogv.al
 • www.akkp.govg.al
 • www.akkp.gvo.al
 • www.akkp.goval
 • www.akkp.gov..al
 • www.akkp.gov/al
 • www.akkp.gov/.al
 • www.akkp.gov./al
 • www.akkp.govnal
 • www.akkp.govn.al
 • www.akkp.gov.nal
 • www.akkp.gov;al
 • www.akkp.gov;.al
 • www.akkp.gov.;al
 • www.akkp.govlal
 • www.akkp.govl.al
 • www.akkp.gov.lal
 • www.akkp.gov al
 • www.akkp.gov .al
 • www.akkp.gov. al
 • www.akkp.gov,al
 • www.akkp.gov,.al
 • www.akkp.gov.,al
 • www.akkp.govmal
 • www.akkp.govm.al
 • www.akkp.gov.mal
 • www.akkp.go.val
 • www.akkp.gov.l
 • www.akkp.gov.aal
 • www.akkp.gov.wl
 • www.akkp.gov.wal
 • www.akkp.gov.awl
 • www.akkp.gov.zl
 • www.akkp.gov.zal
 • www.akkp.gov.azl
 • www.akkp.gov.sl
 • www.akkp.gov.sal
 • www.akkp.gov.asl
 • www.akkp.gov.ql
 • www.akkp.gov.qal
 • www.akkp.gov.aql
 • www.akkp.gova.l
 • www.akkp.gov.a
 • www.akkp.gov.all
 • www.akkp.gov.am
 • www.akkp.gov.aml
 • www.akkp.gov.alm
 • www.akkp.gov.a,
 • www.akkp.gov.a,l
 • www.akkp.gov.al,
 • www.akkp.gov.ao
 • www.akkp.gov.aol
 • www.akkp.gov.alo
 • www.akkp.gov.ak
 • www.akkp.gov.akl
 • www.akkp.gov.alk
 • www.akkp.gov.a.
 • www.akkp.gov.a.l
 • www.akkp.gov.al.
 • www.akkp.gov.ap
 • www.akkp.gov.apl
 • www.akkp.gov.alp
 • www.akkp.gov.a:
 • www.akkp.gov.a:l
 • www.akkp.gov.al:
 • www.akkp.gov.la
Show All Mistakes Hide All Mistakes