Favicon of zrpp.gov.al Zrpp.gov.al ZYRA E REGJISTRIMIT TË PASURIVE TË PALUAJTSHME

Visit Site

About zrpp.gov.al


Good news, the domain name hasn't registered yet. TLD (Top level domain) of the domain name is gov.al and SLD (Second level domain) length equals to 4.. It's seems appropriate for SEO and human-memorability. Domain name choosing is important to maximize search engine-referred traffic.

We haven't dedected registrant information. For further raw whois information please take a look at the Whois section.

It has a alexarank of 2705672.

zrpp.gov.al's A record assigned to 134.0.41.206 . if you want to see such as Name Server, CNAME, MX etc. please look at the DNS section. More zrpp.gov.al DNS information may be found in

SLD: zrpp
SLD Length: 4
TLD: gov.al
IP Address: 134.0.41.206
ISP: Agjencia Kombetare Shoqerise se Informacionit
Country: Albania (AL)
Page Speed: 38%
Alexarank: #2705672
GaID: UA-74516322-1
Updated 7 days ago

Hosting Location


Geo IP provides you such as latitude, longitude and ISP (Internet Service Provider) etc. informations. Our GeoIP service found where is host zrpp.gov.al . Currently, hosted in Albania and its service provider is Agjencia Kombetare Shoqerise se Informacionit .

Latitude: 41.3275
Longitude: 19.8189
Timezone: Europe/Tirane
Country: Albania (AL)
City: Tirana
Region: Tirane
Region Code: 50
Postal Code: 01803

DNS Records


Basicly, DNS (Domain Name System) is a system that converts human-readable website names into computer-readable numeric IP addresses. Example, A record indicates you which ip address will resolve when you access to zrpp.gov.al on the browser.

Host Type TTL Class Other
zrpp.gov.al. SOA 86400 IN ns1.akshi.gov.al. dns.akshi.gov.al. 2014040212 10800 3600 2419200 0
zrpp.gov.al. NS 86400 IN ns1.akshi.gov.al.
zrpp.gov.al. NS 86400 IN ns2.akshi.gov.al.
zrpp.gov.al. MX 86400 IN 10 mail.gov.al.
zrpp.gov.al. TXT 86400 IN "v=spf1 mx mx:mail.gov.al ~all"
zrpp.gov.al. A 86400 IN 134.0.41.206

Heading Analysis


ZYRA E REGJISTRIMIT TË PASURIVE TË PALUAJTSHME
Vendet vakante me kontratë në ZRPP, të interesuarit me diplome Gjeodezi dhe Gjeoinformatike.
Në ZVRPP Tiranë hapet sporteli i shpejtë “ProBiznes”.
Inspektim në ZVRPP Fier, ministrja Gjonaj: Ankesat e qytetarëve të marrin përgjigje brenda 10 ditëve
Kryeministri Rama: Të gjithë në provë para qytetarëve që kërkojnë shërbim nga hipotekat
Analiza vjetore në ZRPP, Kryeregjistruesi: Vetting për punonjësit e hipotekave
Inspektimi i zyrave vendore në Korçë dhe Pogradec.
Doracaj apel regjistruesve vendorë: T’i jepet fund fenomenit “dosje të humbura” apo “praktika të harruara në sirtar”
Workshopi rajonal për kadastrat me mbështetjen e ambasadës së Mbretërisë së Holandës.
Kryeregjistruesja inspekton Zyrat Vendore në Vlorë, Lushnje dhe Fier
Gjeohapësira, Shqipëria përgatitet për përmbushjen e Direktivës INSPIRE të Bashkimit Europian.
Shërbime
Dokumenta
Ankesa
Baza Ligjore
Privatësia
Projekte
Lidhje

Whois Record              

HTTP Headers


Status-Code: 200
Response Time: 2355
Date Tue, 13 Feb 2018 12:53:26 GMT
Server Apache/2.4.29 (cPanel) OpenSSL/1.0.2n mod_bwlimited/1.4
Vary Accept-Encoding,Cookie
Cache-Control max-age=3, must-revalidate
Keep-Alive timeout=5, max=99
Connection Keep-Alive
Transfer-Encoding chunked
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Set-Cookie PHPSSIDDD2=0UcCKUuqPRw71wC; expires=Sat, 17-Feb-2018 16:53:27 GMT; max-age=360000; path=/
Go to top

Comments / Reviews / Feedbacks / Ratings for zrpp.gov.al